Ambres förmedling

Årliga träffen 2024

2024fre14junHela dagensön16Årliga träffen 2024(Hela dagen)(GMT+02:00) LandSverige

Information

Årliga träffen 14-16 juni 2024

I augusti 2023 samlades vi för den årliga träffen för första gången i Tivedstorp, beläget i det vackra Tiveden. Det slog väl ut, och vi är varmt välkomna tillbaka. I år har vi flyttat fram träffen till juni.

Vi samlas fredagen den 14:e juni och avslutar den 16:e juni före lunch. Boendet är i stugor med lite olika prisnivå.  Vi hyr hela “Stallet paketet” eftersom det finns en gemensam samlingslokal där. I Stallet är det mer lyhört och rummen är därför billigare. I paketet ingår också 3 separata små stugor, med dusch/toalett i Stallet. Vi får betala för hela Stallet oavsett om vi använder alla rum eller inte, därför kommer vi fylla upp Stallet först.

I Stallet-paketet ingår 21 bäddar i stugor och rum. Vi bokar också Tältplatsen med plats för ytterligare tältande gäster, Volleybollplanen samt Festlokalen i Logen och får därmed eget nyttjande av Stallets kök och trevliga matsal med öppen spis. Uteplats med grill, vedeldad pizzaugn, utemöbler, kvällssol och vacker utsikt ingår också. Eftersom vi har tillgång till hela Stalletpaketet så tillkommer förutom rumskostnaden, en kostnad som kommer delas på alla deltagare.

Utöver Stalletpaketet har vi även alla rum förutom C5 förbokade i Prästgården. Ange önskemål om du hellre är intresserad av att bo i något av de andra rummen. Det blir “först till kvarn” som gäller.

Det finns också möjlighet att hyra tältplats för 150 kr per natt om du tar med eget tält.

På hemsidan Vandrarhem – Tivedstorp i Tiveden kan du läsa om olika boenden, hur rummen ser ut och priser men du bokar dig inte där! Du anmäler dig till Nya Ramstiftelsen.

Hur du anmäler dig!

Du anmäler dig genom att betala in anmälningsavgift/administrationsavgift 200 kronor till Bankgiro 5054-3503. Om du har betalat din årsgåva, så är anmälningsavgift/administrationsavgift inkluderad i det, men du behöver förstås anmäla dig ändå. Hela avgiften ska vara inbetalad senast den 8:e maj.

Du behöver skicka e-post till info@nyaramstiftelsen.se och anmäla boende, deltagande till årliga träffen senast den 30:e april.

Meddela om det är någon eller några som du vill bo med.

Även om du har annat boende, så behöver vi din anmälan till mötet och du behöver också betala avgiften för lokalen.

OBS Anmäl dig så snart som möjligt, men senast den 30:e april eftersom vi har en avbokningstid för Tivedstorp.

Du kan välja om du vill ha självhushåll eller om du vill köpa till den väl tilltagna frukostbuffén för 120 kr per frukost, 60. kr för barn 3-10 år.

Kostnad för festmiddagen lördag kväll blir 250 kr.

Ta med egna lakan och handdukar eller så kan du hyra för 120 kr per set. Av hygienskäl är medtagen sovsäck inte ett alternativ till bäddad säng.

Städning av rummet vid avresa kan ni välja att göra själva eller överlåta till oss mot en kostnad. Priset för avresestäd varierar beroende på typ av rum, från 400 kr. Om ni väljer att städa själva men lämnar rummet mycket bristfälligt eller ostädat tar Tivedstorp ut en städavgift från 800:-/ rum, (t ex 1600:- för ett boende med två sovrum). De gemensamma utrymmena städar vi tillsammans.

Extrasäng går att få till de flesta rummen, till en kostnad av 200:- per natt.

 

Hitta hit: Adressen är Tivedstorp, 695 96 TIVED

GPS-koordinater är 58°45’30.3″N 14°35’32.5″E.

Dag och tid

juni 14 (Fredag) - 16 (Söndag)(GMT+02:00)

Plats

Tivedstorp

Other Events

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbplatsen. Du kan välja att stänga av cookies. Det gör du i din webbläsare, konsultera Hjälp-filerna för din webbläsare.