Ambres förmedling

Utbildning till Chakraflödesmassör

2024fre30augsön01sepUtbildning till ChakraflödesmassörHelsingborg(augusti 30) 17:00 - (september 1) 14:00(GMT+02:00) LandSverigePreliminärt datum

Information

Utbildning till Chakraflödesmassör enligt Ambres med Annika Waldenström

Torsdag 30 augusti – söndag 1 september 2024, är det dags för den första kursen i utbildningen till Chakraflödesmassör. Datumet är preliminärt.

Vad är Chakraflödesmassage? Chakraflödesmassage vitaliserar kroppens energiflöden och påverkar hela chakrasystemet. Den avlägsnar spänningar från kroppen, skapar trygghet och förankring. I denna stressade värld hinner vi sällan stanna upp och reflektera, vi rusar på och förlorar kontakten med oss själva och naturen. Stress och livets påfrestningar skapar blockeringar i vår kropp. Genom att regelbundet balansera kroppen stärker vi vår hälsa och skapar bättre förutsättningar för vårt dagliga liv. Chakraflödesmassagen är också ett fantastiskt stöd för dem som arbetar aktivt med personlig självkännedom.

Utbildningen består av tre kurstillfällen med cirka ett halvt år emellan, några webinarier, plus ett separat examinationstillfälle. Läs mer om utbildningen till Chakraflödesmassör och Chakraflödesterapeut på hemsidan www.ambres.se under Förmedlingen Chakraflödesterapi.

 

Plats: Kursen kommer hållas i Helsingborg.

För mer information, maila Annika på akal.annika@gmail.com

 

Varmt Välkommen!

Annika

 

Logon representerar Ambres förmedling. © Nya Ramstiftelsen

Dag och tid

Augusti 30 (Fredag) 17:00 - September 1 (Söndag) 14:00(GMT+02:00)

Plats

Helsingborg

Other Events

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbplatsen. Du kan välja att stänga av cookies. Det gör du i din webbläsare, konsultera Hjälp-filerna för din webbläsare.